© 2006 . All rights reserved.

Work’s Done, Enter the Vacation

Yeah! Færdig med arbejde, fuld fart fremad på ferien!

Bold i Bakspejlet
Glemte lige en vigtig detajle fra dengang vi var inde at se amerikansk fodbold! Da vi gik ud fra stadion og tilbage til bilen, så gik der en ældre herre foran os, som var lidt tyk i det. Lige pludseligt begyndte han at hælde kraftigt og *plask* så lagde han sig sidelæns ned! Det så ikke helt rigtigt ud, så jeg skyndte mig hen til ham og han lå og lavede mærkelige slubre-lyde, som om han var ved at kvæles i sin egen tunge. De andre var der også hurtigt, men der var ikke meget vi kunne gøre, og jeg prøvede at fange en parkeringsvagts opmærksomhed, men han var lige 10 sekunder om at fatte noget dog. Da han kom over kunne han godt se det ikke var noget han kunne gøre noget ved. Han gik i gang med at kalde nogen over radioen, men heldigvis kom der helt vildt hurtig en gut over som sagde han var "paramedic" og han gik i gang med at give hjertemassage til manden. Der var intet vi kunne gøre, så vi gik bare over til bilen igen mens vi snakkede om at det var ret vildt det der skete. Vi blev enige om at han måtte have haft hjerteflimmer eller have fået et slagtilfælde eller noget i den stil. Her bagefter er jeg lidt nysgerrig efter hvad der mon skete med ham, men det finder vi nok aldrig ud af.

Arbejde - Snip Snap Snude
Vi stoppede med at arbejde fredag hos Panasonic, og det var baaare skønt, så står den på ferie nu ;) Kathrine havde bedt os om at lave fremlæggelse af det arbejde vi havde lavet i sommerferien for hende og Steve, og det gjorde vi så fredag eftermiddag. Steve er en ret aktiv løber, og det har vi snakket ganske lidt med ham om, og en del med Kathrine om det, så jeg blev torsdag udfordret til at løbe sammen med/mod ham, så jeg tog imod tilbuddet og havde taget løbetøjet med.

Turen tog vi lige omkring kl. 12, og jeg var pææænt sulten der, så det var lidt hårdt ;) Turen rundt var dog pæn og vi fik snakket lidt på turen, så det var fint. Det tog ca. 40 min, og jeg kom tilbage efter et frisk bad til en lunken burger og pomfritter fra Wendys som de andre havde været på i frokostpausen :)

Vi fik ellers sagt farvel til de andre, lavet de sidste afsluttende ting og sådan og så videre og ryddet vores maskiner, inden vi tog hjem, meget glade :)

Weekenddas!
Vi brugte lørdagen på at tage på stranden, fordi vejret på mirakuløs vis pludseligt var blevet meget bedre. Vi var på stranden omkring kl.11 og tog hjem igen lidt over kl. 15, efter en god dosis sol og så rigelige mængder afslapning og ganske lidt badning. Stranden vi valgte denne gang var Belmar Beach, og selv om stranden var fin, så var bølgerne kedelige i forhold til Manasquan. Lars fik sig (igen) en ordentligt solskoldning, denne gang på ryggen. Den er langt fra så slem som sidste gang, men rød er han da ;)

Søndag og mandag var rent das, bortset fra 2 timers intensiv rengøring om søndagen. Da vi kom hjem fra stranden lørdag var Mei-Yu der, og hun lød helt chokeret over at vi havde regnet med at gøre rent om søndagen, og sagde at det skulle vi ikke tænke på! Men vi synes nu at det trængte, så vi gjorde lige rent alligevel. Mandag stod den på mere das, Kim kom lige forbi og besøgte os og snakkede med os og hyggede lidt med Lars, og vi kørte forbi Panasonic fordi Kathrine skulle bruge vores underskrifter på den patentansøgning de er ved at lave på det arbejde vi har lavet. Efter at have skrevet under tog vi ind til Princeton og fik en is på noget der hedder Halo Pub, mums!

Planer for de næste små 3 uger
For lige at give en ide hvad vi har af planer for de næste små 3 uger, så prøver jeg lige at give hurtigt oprids her:

1. uge.
Tirsdag til torsdag tager vi til Washington DC. Vi har bestilt et hotel inde i midten af Washington DC, satser på at det bliver helt kanon. Kathrine fortalte os at der masser af museumer, og de næsten stort set allesammen er gratis. Lige noget for en museumsfreak som mig ;)
Fredag har vi ikke lige planlagt noget, mens vi regner med at invitere Mei-Yu og familien over lørdag for at give dem lidt dansk middag, som tak for det hele indtil videre. Søndag er der heller ikke lige planlagt noget.

2. uge
Mandag til onsdag tager vi nok til Niagara Falls, det er meget for bare at se et (dumt) vandfald, så det kan være vi prøver at finde en masse andet at se i Canada også nu hvor vi alligevle er deroppe. Torsdag til søndag har vi ikke planlagt mere, men vi tager nok ud at spise med Kathrine til frokost en dag for lige at sige tak for det hele og "hygge" lidt med hende også :) Nåeh jo, vi holder nok fest lørdag :P Ved dog ikke lige for hvem endnu, vi kender kun Kim og så en der hedder Mike vi mødte på stranden, og Kim har fået stuearrest efter forældrene opdagede hun havde holdt fest :D Vi må se hvad det bliver til ;)

3. uge
Vi har ikke planlagt noget for 3. uge, og vi skal
holde i hvert fald lørdag fri til at få pakket og gøre os klar til at rejse hjem.

Hvis det lyder som om der er enormt meget tid til ingenting, så snyder det lidt. Vi har nemligt adskillige ting som ikke er "skemalagte" endnu, men som vi regner med at skulle se. En uprioriteret liste følger her:

  • Delaware Water Gap (ulvepark og en masse med vand, rafting, kano osv.)
  • West Point
  • Philadelphia
  • New York - mindst 2 gange mere
  • Flodtur på en flod der ligger lige i nærheden
  • Ramapo State Park (fundet herfra) ved ikke om de andre vil med, men jeg tror jeg tager afsted selv så

Så der er ikke udsigter til at vi kommer til at sidde helt stille ;) Skal nok få de sidste 3 uger til at gå, og man skal jo heller ikke glemme at få slappet lidt af!

Var vist lige det vigtigste for denne omgang, roger over, og hygge!

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Required fields are marked:*

*