© 2006 . All rights reserved.

Life’s slow – Arbejde, bold, poker og afslapning

Nå, der er efterhånden gået lang tid siden min sidste opdatering, så det er vist på sin plads med en ny omgang herovre fra.

Kan ikke lige huske hvad vi lavede fra d. 15 af og en uge der, men erindrer det ikke lige som værende noget fuldstændigt vildt og voldsomt. Jeg tror dog vi var i byen om lørdagen sammen med Kim. Vi var på noget det hedder Kathmandu i Trenton om lørdagen var det vist. Søndag kom Martin, en af mine kammerater fra HTX af, som har arbejdet på "min" plads hos Tulip i sommers. Han havde lige fået ferie og kom herover for at slappe lidt af og købe en bærbar :P
Han brugte den efterfølgende uge på at få set sig lidt omkring og få shoppet :) Vi havde stadig masser af tid tilbage på arbejdet, så vi var jo væk fra 8-16 hver dag, så vi kunne ikke se så meget sammen med ham til hverdag. Han havde lejet en bil hos Rent a Wreck som han kom rundt med.

Biler - The neverending trælse saga
En dag på arbejdet checkede vi lige min konto (det er det nemmeste pga. tidsforskellen) opdagede vi at AVIS havde trukket os ca. 16.000 kr for 1 måneds leje af bil. Vi var jo, mildt sagt, pænt desperate, 16.000 kr om måneden ville gøre at vi ikke havde råd til noget som helst, ikke engang holde de sidste 3 ugers ferie. Unødvendigt at sige, så var det jo så rigeligt anledning til at tage ind til AVIS i Newark lufthavn igen, igen.

Martin tog med, for lige at underholde og snakke lidt med os. Lars og jeg var godt trætte efter arbejde allerede, så det var ikke lige det vi havde mest lyst til, men det var jo ikke sådan at lave om på. For at gøre en lang historie kort, ikke lige det jeg er bedst kendt for eller bedst til ;), så fik vi snakket os frem til at beholde den bil vi har nu, Ford Explorer'en, til samme pris som vi hele tiden troede vi havde haft den til, inkl. forsikringer. Dvs. vi nu skal slippe med $339 om ugen for bilen. Mange penge, men meeeeget mindre end det de havde trukket i første omgang. Trætte, men glade tog vi retur.

Weekend - Sooo much afslapning
Martin og jeg spiller normalt en omgang poker i ny og næ derhjemme, og Egon og Lars er heller ikke blege for det, så vi købte i løbet af ugen et pokersæt, som blev indviet fredag aften. Vi gamede poker i 6 timer tror jeg, klokken blev i hvert fald meeeget sent, og der blev vist også spillet lidt pool og drukket en masse øl :) Vi spillede 4 spil, jeg vandt 3 af dem :D De andre synes jeg er lotto, jeg forstår dem ikke, jeg er sgu da bare pisse vild til poker....eller noget :P

Fordi klokken blev så mange, så kom vi meget sent op lørdag, og fik intet lavet hele lørdagen :P Vi snakkede om at få prøvet International House of Pancakes (IHOP), og det var så planen at vi ville søndag. Vi kom dog for sent op igen søndag, og var først henne ved IHOP omkring kl. 12.30, og der var 20 min kø, så det droppede vi og tog i stedet på Applebees, som vi håbede havde morgenmad. Det har de så IKKE kan jeg oplyse, men jeg fik en ganske udemærket Cobb Salad, og en riiiimelig tungliggende Oreo's Milkshake, puha!

All work and no fun make for a very dull day
Nå, næste uge gik med en masse kedeligt arbejde, men vi havde sikret os billetter til en pre-season NFL (amerikansk fodbold) kamp mellem Philadelphia Eagles og New York Jets. Martin var i Washington DC fra mandag til tirsdag aften, og sagde det var rigtigt godt, så det glæder jeg mig til at vi skal. Vejret er begyndt at blive rigtigt råkoldt og efterårs-agtigt herovre, vi er nede omkring 18-22 grader nogle dage, og det regner meget efterhånden og det tegner generelt ikke så godt for de sidste 3 ugers ferie :-/

Game on!
Anyways, tilbage til fredag, hvor der var fodbold. Kampen foregik på Giants Stadium i New Jersey, det er hjemmebane for Jets. Køreturen derop var præget af meget regn, og rimeligt meget trafik. Vi kørte direkte efter arbejdet efter lige at have samlet Martin op og hurtigt hente jakker osv derhjemme. Det var ikke tilladt at tage "professionelt" kamera udstyr med ind, og det synes de åbenbart mit kamera var, så jeg blev bedt om at smide det ud i bilen. Jeg var sådan lidt "WTF fatter du om??" og valgte at pakke det ned i min kamerataske, og prøvede så med en anden indgang, og voila, så kunne jeg godt komme ind. Stadion var stooort, men sjovt nok ser banen bare SÅ meget mindre ud end den gør på fjernsynet!! Vi fandt vores pladser og ventede spændt på at showet skulle gå i gang.
Vejret gjorde sin ankomst på stadion også, og det begyndte at sive ned i en lind strøm. Vores pladser var 2 rækker foran der hvor det var dækket af et udhæng, så vi valgte at rykke lidt tilbage for at undgå at blive gennemblødte, det var raaart! :) Der sad nogle mennesker på de øverste lægter, og vi kunne se vinden ruskede gevaldigt i deres regnslag, og der var ingen ly for regnen, så vi priste os lykkelige for at sidde hvor vi gjorde :)

Kampen var pænt kedelig i de første 3x15 min, da Eagles bragte sig foran 17-0 uden den store modstand. Jets begyndte dog at vågne op, og de fik sig bragt på 17-3, 17-10, 17-13 og med et touchdown og et field goal førte de pludseligt 17-20. Kampen blev rigtigt spændende, da Eagles havde angrebet, og kom helt ned på 1 yard linjen med mulighed for at vinde kampen på et touchdown, men de fejlede og tabte kampen 17-20.

Alt i alt en rigtig sjov og spændende kamp som det var alle pengene værd at se. Vi var dog lidt skuffede over at de valgte at vise miniput fodbold i halvvejs pausen, i stedet for at det var cheerleaders der underholdte :P

Vi tog hjem, godt brugte, og tænkte, det var det! Men nej, Kim havde været i byen og hende og hendes 2 veninder ville åbenbart feste mere, så vi blev ringet op og inviteret med. Vi havde dog drukket øl så kunne ikke køre, og det endte med at de så ville hente os. Det tog så Kim, meget forvirret, over en time at finde vores hus, på trods af at hun havde været her før og smidt Lars af. Anyways, Lars og Henrik var gået i seng, og der var egentligt ikke plads til mere end 2 af os i bilen, men vi fik os alligevel klemt ind i bilen allesammen. Vi kørte nu op til Kim, og hun sagde hun også ville køre os hjem. Der gik dog ikke ret længe før hun også drak, så vi blev nødt til at crashe natten over ved hende. Hendes to veninder var rigtigt søde, Ariel og Pamela, og det var alt i alt meget hyggeligt. Vi blev kørt hjem næste dag omkring middag og Egon og jeg bestilte en pizza vi spiste som "morgenmad" :P

Gik i seng og sov 5 timer, var helt færdig. Vi var inviteret til mere "officiel" fest lørdag aften, hvor hun havde inviteret en masse mennesker, uden sine forældres vidende (de er åbenbart på ferie i et stykke tid). Festen var...ja, anderledes end det vi er vant til, og hendes venner var en sjov blandet folk, men generelt var de super fine og rigtigt sjove og flinke at snakke med. Vi fik udvekslet regler til ølspil og så var vi ellers underholdt resten af aftenen. Egon fik hapset Ariel, og hyggede sig med hende resten af aftenen, mens Lars havde gang i Kim. Jojo, alt i alt må det siges at have været en ganske god fest :D

Martin, Henrik og jeg var godt trætte efterhånden og vi fik fat i en taxi til at køre os hjem, og var hjemme omkring kl. 4, taxaen kostede $45 hvilket jeg synes var ret dyrt, men hjem skulle vi jo :)

Søndag var det seeeent op og få Martin afsted med toget så han kan komme hjem til bette Danmark igen. Studiestart for ham (og også os egentligt ;)) er mandag, men han er først hjemme godt oppe af dagen mandag, så det glipper han. Alt i alt lød han dog glad for turen, og det har været skidesjovt at have ham herovre!

Arbejde - Soo close
I morgen er det Labour Day, og folk har fri fra arbejde, inkl. os :P Yeah! Tror bare vi slapper af og stener (igen igen) og nyder det faktum at der kun er *4* dage tilbage på arbejde! Weee....bagefter står den så på 3 uger med ferie, og så er det hjem i en fart. Er begyndt at glæde mig rigtigt meget, har et par folk derhjemme jeg savner godt og grundigt efterhånden ;) I ved hvem I er :)
Spækhuggere!!

Det var alt for denne gang, så med lidt held får jeg skrevet noget igen INDEN vi kommer hjem :P

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Required fields are marked:*

*