© 2006 . All rights reserved.

Kingda Ka besejret – Empire State Building ditto

Endnu en uge er gået, og endnu noget at blogge om :)

Vi har snakket MEGET om Kingda Ka herovre, fordi den er så pisse-vild! Så vi var jo nødt til at prøve den en dag. Dagen hed onsdag, det var en laaang dag :)

Køer og andre ting der skal dø
Vi kørte direkte fra arbejde til Six Flags Great Adventure, og styrede direkte mod Kingda Ka.
Det kræver to ting for at kunne køre med Kingda Ka:

 1. Du skal være mindst 5 fod høj
 2. Du skal være udstyret med usandsynligt store mængder tålmodighed

Da Anders og Maria havde været i Six Flags prøvede Anders Kingda Ka, han stod i kø i 4 timer, men der var også mange mennesker den dag, så vi tænkte "hah, den klarer vi nemt på mindre tid".....vi tog fejl! Køen var faktisk endda ikke så lang som den kunne have været, de havde lukket for en større omvej, som ville kunne udvide køen endnu mere. Grundet en masse tekniske problemer forlod en del mennesker også køen. Problemerne lod til at være noget med at den ikke fik nok fart på, så der gik lang tid imellem de enkelte "affyringer" af vognene.
Anyways, vi kom til parken kl. 17 og kom først afsted med Kingda Ka ca. kl. 21, sooo trætte og brugte vi var da vi endeligt kom til, men MOJN hvor blev vi pludseligt nervøse, sommerfugle i maven og det der var værre. Godt nok læser man om hvor høj den er, hvor hurtigt den kører osv, men når man først sidder der, så er det altså noget mere håndgribeligt ;)

Nå, men vi var altså godt vågne igen. Vi havde læst om den karakteristiske "klak - tsssss" lyd der skulle komme når bremserne slog fra, og det kildede rigtigt meget i maven nu!!
Omtrent 1 sek senere fløj vi afsted, paf!, billeder, op op op op, 140 meter op i luften, lige tid nok til at trække vejret, og så på hovedet lodret ned af igen!! Ned med fuld fart, op over en bakke, bremse, og stoooppe....slut prut. 30 sekunders adrelinelin-rush af en anden verden, og så hurtigt færdigt! Vi stod sjovt nok i køen lige inden og sagde, at uanset hvor vild den var, så kunne den umuligt være 4 timers ventetid værd!! 10 min senere var vi klar på at vente 4 timer igen, underligt så tosset man kan være ;)

Vi var helt oppe at køre, men nu stod den på at komme hjem i seng.

Terrorister og andre fjollede ting at bekymre sig om
Havde snakket med mine forældre om fredagen var det vist, og de var bekymrede pga. det terrorplot der blev afværget i London om torsdagen. Min mor synes det var en dårlig ide at tage til New York lige i den næste tid. Har kun en ting at sige til alle der har det på samme måde: fald helt ned! Terroristernes mål er at ødelægge det som vi holder kært: vores frihed og tryghed. Ved at lade os påvirke til at ændre vores levemåde vælger vi at lade dem vinde. Ved at give efter for frygten taber vi. Jeg er simpelthen ligeglad og gider ikke lade mig bekymre om ting man alligevel ikke har kontrol over. Der er langt større chancer for at jeg bliver dræbt i et trafikuheld end af terrorister, og alligevel sætter langt størstedelen af os gladeligt ud i en bil hver dag, fordi vi har en falsk ide om at det er "sikkert" og at vi har langt større kontrol over hvad der sker. Nå, nok klagen om det.

Lørdag - New York
Vi tog til New York om lørdagen, men dette foregik ikke helt uden komplikationer. Vi kørte til New Brunswick, købte billetter der og tog så toget til New York, men i min "iver" fik jeg taget de første 4 billetter ud af maskinen, og så skyndte vi os ellers videre. Jeg havde dog lige glemt vi skulle have 2 billetter hver, så vi sad nu med to billetter til New York og to fra New York. Konduktøren lod os slippe indaf, men vi måtte købe to billetter ekstra retur pga. min bommert, ups!

Anyways, ankommet i New York tog Henrik, Lars og jeg hen på Intrepid museummet hvor man kan komme op på en carrier, som havde dækket spættet med fede fly som havde været brugt på Intrepid igennem dens karriere, samt en SR-71 Blackbird stealth fighter. Niiiice! :D

Lige noget for en militær interesseret som mig, der var helikoptere, en MiG 21, en F-14 og en F-16'er! Yeah :P

Hvis man ikke er klar over det, så er en aircraft carrier et pææænt stort skib, hvilket var bevidnet af at de havde en kæmpe udstillingshal under dækket hvor de udstillede helikoptere, fly og en udstilling omkring rummet fordi de har brugt Intrepid til at samle reentry kapslerne op med.

Udenfor havde de parkeret den Bell Model 47 som der blev brugt til M.A.S.H. Cool :) De havde også smidt en Concorde på en tram, som man kunne komme ombord på. Mojn hvor er sådan en Concorde dog lille indeni!!! Dog er det et rimeligt nice touch at der er lædersæder alle steder ;)

Sidst, men ikke mindst, var der Growler. Den eneste ubåd i verden som har sejlet med atomare missiler og som er åben for publikum, cool :P Både Concorden og ubåden så latterligt små ud i forhold til carrieren, hvilket var lidt sjovt :)

Vi mødtes op med Egon og spiste igen på Dallas BBQ, mooojn de har altså store portioner ;) Fik en 12" kødting, var mæt resten af dagen :) Vi fik alle en Pina Colada, Texas-size :P Blev vist lidt snalret fordi jeg var på tom måde. Blandet med maden gjorde det mig majet træt! Pust. Vi gik nu direkte over i Empire State Building for at se tingene lidt fra oven :) Vi købte billet til 86. etage og ekstrabillet som gav adgang til toppen, 102. etage. Alting ser småt og lille ud fra den højde af, og synes bestemt det var pengene værd at have prøvet det, også selvom vi skulle stå i kø (igen) i ca. 1 time for at komme op, og det kostede $30.

Nede på det sikre fortov igen shoppede vi op og ned af 5th Avenue, før vi endeligt tog hjem igen. Nåede lige præcist toget, ellers skulle vi have ventet i 45 min på det næste.

Søndag - Vandland....for børn
Vi havde snakket lørdag om at tage i Six Flags Hurricane Harbour om søndagen, fordi vi havde købt 3-parks kort, så vi kunne komme både i forlystelsespark, vandland og safari. Vi kom lidt sent afsted om søndagen, men ankom til et meget behageligt vejr. Den sidste uge er temperaturen faldet ganske betragtelig, noget der ligner 20 grader fahrenheit. Det er ikke så fedt når man render rundt i badeshorts og skal være våd. Vi kom ind, klædte om, og rendte direkte ind i en kø til en rutsjebane. Det tog 30 min mindst, og så fed var den altså langt fra. Det var meget symptomatisk for vores oplevelse af parken. Den var gearet mod børn og børnefamilier, der var kø til alting, selv da vi skulle have mad, alting kostede penge i store mængder, og det var ikke så fedt for os. Vi endte med at smide os på græsset med vores håndklæder og slappede af. Det var meget rart :)

Vi vendte nu næsen hjemad for at slappe af med de første 3 afsnit af 24 timer, sæson 5. Suk, Lars og Henrik er helt ustyrlige, men den var nu også ret god, de første 3 afsnit var i hvert fald rimeligt action-pumped :)

2 Comments

 1. Hejsa gutter!
  Og tak for sidst iøvrigt 😉
  Det var godt I fik prøvet Kingda Ka – godt 200 km/t er sgu vildt, og det kribler lidt i maven når man bliver “skudt” afsted. Glæder mig til lidt flere billeder, Lasse har jo grejet til det!!

  Vi snakkes ved, og skulle hilse fra Maria.

  Ha’ det godt

  Ciao – Anders 🙂

 2. dickhead

  lyder da mega fedt gad godt og prøve den 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Required fields are marked:*

*