© 2006 . All rights reserved.

Fisk og Gambling

Jojo, så gik der endnu en uge, og den var stille og roligt for det meste. Selve ugen er der ikke så meget at skrive om, så det lader vi lige være med at snakke mere om ;)

Vi havde som sagt været ude at spise med de andre "vigtige" fra arbejdet og havde af I.P. Park fået at vide at der var god mulighed for at fiske ude ved kysten. Kathrine havde samtidigt snakket om at Cape May skulle være værd at se, så vi valgte at prøve at slå to fluer med et smæk, og kørte til Cape May for at fiske efter lidt sightseeing.

Cape May - Trafik og fisk
Køreturen til Cape May tog os over 2 timer, og var i det store hele begivenhedsløs, bortset fra en huuulens masse trafik da vi nærmede stedet, det var lidt generende og gjorde at vi kom frem lige omkring kl. 11. Båden vi skulle sejlede kl. 13, og vi skulle være der 12.30, så med kun lige omkring 1 time nuppede vi bare noget at spise, og konstaterede at den sandslotskonkurrence vi troede der skulle være der, var foregået dagen inden :) Det kostede også $4 at komme ned på stranden, så vi kørte bare til båden og spiste vores mad.

Afsted med båden, fulde fart! :) Vi sejlede afsted i en 30-40 min før vi var ved et passende fiskested. Ud med linerne, og PAW! Bid, fisk, vildere!! Både Egon og jeg fik bid indenfor de første 30 sekunder, men min hoppede desværre af igen :-( Der gik dog ikke 2 min før jeg havde bid igen :) Første fiskested var ret vildt! :P

Egon var dog en noget mere erfaren fisker, og sammenlagt stod han for langt de fleste af vores fisk. Vi tøffede rundt imellem nogle steder for at fiske, og fik fanget adskillige "Croakers", en enkelt "Bluefish" og en Henrik fangede dagens største fisk på båden, en stor "Flounder", også kaldet skrubbe på dansk :) Vi havde alle 4 skillinget med i en pulje omkring at fange den største fisk, og Henrik tog puljen pga. hans skrubbe. Dette var ret ironisk taget i betragtning af hvor meget han havde kamp-whinet over hvor kedeligt det var at fiske :D Anyways, Henrik slap afsted med ca. $45 og han havde vist svært at lade være med at smile ;)

Vi fik vist omkring 9 fisk hevet op, og nogle der var for små til at tage med, så de røg ud igen. Vi fangede også adskillige små hajer, men de blev skåret op til madding (!).

På land igen satte vi nu kursen mod Atlantic City for at spille os fra hus og hjem, eller noget :)

Atlantic City
Vi ankom til lastens hule med høje forventninger og ved godt humør, men det blev nu pillet lidt fra os efter vi opdagede vi skulle betale $15 for parkering! Nå, hul i det. Efter at have smidt bilen spadserede vi ned på det der hedder "Boardwalk".
Vi tullede lidt frem og tilbage, og så pludseligt noget nede på stranden. Tøffede derned, og der var gang i noget farligt motorcykel show, hvor de kørte op af en rampe og lavede akrobatik i luften. Ganske underholdende.
Herefter gik vi op på Boardwalk og spiste en rigtigt lækker omgang mad på noget der hedder "Evo", det var dyrt, men nu også gaaanske godt. Mætte og tilpasse styrede vi ind på Caesars Palace hvor vi gik rundt og lod os betage af spillemaskiner, spilleborde og glamour :D
Efter at have ladet os betage og vi var faldet lidt ned igen begyndt vi at snakke om hvad vi skulle lave. Egon og Henrik var hooked på at smide store penge på rouletten, så det endte det med. Henrik og Egon smed hver $100 på rød, og jeg smed $25 på rød. Vi vandt! :) Cool ;)

Jeg fik lavet noget mærkeligt noget og manglede efterfølgende en $5 chip, ved ikke hvor den blev af. Vi vekslede vores nyvundne penge til kontanter, og jeg gik over og spillede $10 væk på de enarmede. Det var ganske sjovt de 5 min det tog :)

Efter at have fået styret vores spillelyst kiggede vi bare, og vi endte nede på en "Bally's Bikini Beach Bar" hvor der rendte søde piger rundt i bikinier og serverede ;) Jeg skulle køre så måtte desværre melde pas til de Pina Colada'er de andre fik :-(

Vi var nu godt brugte og vendte snuden hjemad, og var hjemme lidt over midnat.

Stenersøndag og fisk a la grill
Vi lavede rundt regnet intet om søndagen, men det var vi alle enige om at det var en super måde at bruge dagen på :D

Om aftenen skulle vi naturligtvis grille vores fisk fra dagen før! Uheldigvis blev der sagt noget om at de vidst ikke smagte så godt fra Henriks side af (Henrik har et eller andet med fisk, der er ikke så meget fisk han kan lide) og straks blev den fulgt op af mig og Lars, og nu synes vi alle 3 fiskene smagte mærkeligt. Jeg kunne godt spise skrubben, men syntes også det andet smagte mærkeligt. Meget uheldigt, ved ikke om det var dårlig fisk, men jeg spiste i hvert fald ikke op :) Egon var mere kold og synes det hele smagte godt, han spiser mere fisk end os andre den Frederikshavner som han er, så skal ikke kunne sige han ikke har ret :D

Over and out for denne uge i hvert fald!

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Required fields are marked:*

*