© 2006 . All rights reserved.

Strand, øl og pool

Efter en lang hård arbejdsuge med spændende højdepunkter (bilen) er det endeligt blevet weekend igen :)

Manasquan Beach
Fredag lavede vi ikke noget vi kan huske, så det kan ikke have været meget :P Lørdag havde vi dog bestemt os for at tage på stranden, så vi var afsted noget tidligere end sidst denne gang, og kom afsted allerede kl. 10.15. Vi ankom til stranden lige omkring kl. 12.

Første indtryk af Manasquan stranden: Succes! Der var masser af andre unge mennesker, masser af tøser i bikinier :P og der var folk der kastede med ting (på Point Pleasant måtte man ikke spille med bold, nedtur!). Vandet så galt godt ud og der var store bølger og en gal brænding :) Masser af bodysurfing!!

Eneste minus: Der var så siiiiindssygt varmt at man brændte sine tæer på sandet! Det var seriøst, tåbeligt, rygende varmt. Man skulle lige skubbe de øverste 5 cm væk for at man kunne stå på det uden at skolde sig. Jeg smurte mig godt ind i faktor 8 ud over det hele, og gentagne gange. Dog spurgte jeg ikke, i vores indforståede homofobiske afholdenhed, ikke de andre om de ville smøre mig på ryggen. BIG mistake! Kan godt mærke det i dag :S Har også fået god farve i ansigtet, men hvad regner man med når man er der i 4 timer og vi ikke har fået så meget sol? :P

Casualties! We need a medic! Stat!
Henrik lignede en stegt julegris da vi kom hjem, var ret sjovt! Hehe, Egon er lidt rød på ryggen også og har også et rødligt skær i ansigtet, så vi ligner hinanden lidt, dog er han vist lidt mørkere i huden end mig, så det har ikke været noget problem for ham. Jeg er noget lysere, så har et rødligt skær over mig i dag. Lars var solsky, men han er også MEGET bleg lys i huden :) Uheldigvis har manden ingen sandaler, så han var gået ned på stranden i sine sko og strømper, og smurte sig ind som sådan. Da han kort tid efter tager sko og strømper af smører han sig ikke der. Resultat = Lars har MAJET røde fusser i dag :D Han er monster-hævet på højre ben.

Druk - Ivy Inn og pool
Vi tog hjem og lavede hasselbagte kartofler og bøffer med bernaisesovs til, det var mam! Vi gik nu igang med at drikke Bacardi Lemon én masse! Sååå fuld jeg blev (mor, lad være med at læse det her ;)). Henrik var designated driver i aften, så han sad og så ædru ud (og var det vist også, selvom vi har vores tvivl pga. hans opførsel i dag, han virker bagstiv :P).
Vi tog til Princeton denne gang, og faldt over noget der hed Ivy Inn (hvilket må være den pub Michel anbefalede os, men han kaldte den Ivy Pub og påstod den lå i New Brunswick, stive mand! :)). Lars var kommet afsted uden ID (fjuls! ;)) og Henrik og ham måtte derfor tur/retur for at hente hans ID. Der var hyggeligt, billige øl, mange mennesker, og pool! Yeah!

Vi fik os dog vist blameret rimeligt meget i pool, vi var alle lidt fulde, og de andre var mega-seje til pool, så det stoppede vi hurtigt med igen ;)
Som alle andre steder i USA lukker sådan et sted åndssvagt tidligt, så allerede lidt i 2 blev vi gennet ud igen, og hjem tog vi så.

Jeg sluttede aftenen af med at spille pool herhjemme med Egon og æde store mængder chips, hvilket rummet bærer præg af i dag. Har lige svinget støvsugeren over det så det ser præsentabelt ud igen ;)

Søndag - Møde med Anders
Vores ærede vejleder, Anders P. Ravn, havde meldt sin ankomst lørdag, og vi havde aftalt at mødes med ham søndag. Efter lidt indledende grinen af hinandens forskellige røde kropsdele og lidt generel slængen efter druk-turen aftenen inden mødtes vi med ham lidt over kl. 16 i Princeton. Vi fandt ned på Nassau Inn hvor han logerer, fandt Anders (efter at være blevet udpeget som danskere af en finne i elevatoren :P) og gik ned på en tætliggende plads for at snakke. Vi snakkede lidt løst og fast omkring hvordan det gik, og hvad vi havde af planer for de ting vi arbejdede med.

Efter det formelle og uformelle var overstået aftalte vi at vi henter ham i morgen så han kører på arbejde sammen med os. Vi skal også spise aftensmad med ham i morgen, bliver hyggeligt, han er en hyggelig, sjov og eftertænksom ældre herre som snyder lidt ved første indtryk. Jeg kan rigtigt godt lide ham :) Underfundig er vist ordet jeg ville beskrive ham med, og så er han berejst som få andre pga. samarbejde med andre universiteter rundt omkring i verden, og konferencer.

Lars' opsvulmede røde fødder gjorde dog at vi ikke blev længere i Princeton, og vi kørte direkte hjem. Fik laks til aftensmad, mums!

One Comment

  1. Hej der!
    Kan der ikke sættes billeder ind på denne side? Nu har du godt nok beskrevet jeres udseende ret god,t men et billede havde krydret oplevelsen! 🙂
    Det var bare det.
    Mor

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Required fields are marked:*

*