© 2006 . All rights reserved.

Uge 3 – Mad, New York og andre små-ting

Godt så, vi farer lystigt videre til sammendraget af uge 3, hvilket så bringer mig næsten up to speed mht. at rapportere hvad jeg går og laver.

Restaurant med Maria og Anders
Som sagt skulle vi ud at spise med Maria og Anders mandag, så efter arbejde kørte vi op og hentede dem, og kørte så til Arirang Hibachi Steakhouse and Sushi Bar, en japansk restaurant som Anders tidligere har prøvet, sidste gang han var i USA. Konceptet er at gæsterne sidder i en halvcirkel omkring en stor, stor stegeplade, mens en kok står og tilbereder ens mad. Det er yderst underholdende og vældigt festligt at se på, og kokkene er ikke bange for at fyre alverdens sjove kommentarer af eller kaste mad efter en som man så skal gribe med munden :)

Maden var lidt dyr synes vi da vi bestilte, men efter at have spist og nydt underholdningen kan vi ikke sige andet end at det var alle pengene værd og lidt til. Vi var allesammen meget mætte, og kødet var sindssygt mørt, det var helt utroligt! Og så godt det smagte det hele! Mums!

Efter en yderst hyggelig aften i selskab med dem kørte vi dem nu hjem og sagde farvel, de havde planer om at cruise rundt resten af ugen og få set en masse ting, så vi ville ikke få set dem igen før de tog hjem.

Six Flags - Kingda Ka - Take One
Torsdag tog vi til Six Flags Great Adventure igen efter arbejde, denne gang stålsatte på at prøve Kingda Ka. Vi tænkte at hvis vi tog derop en torsdag direkte efter arbejde, så kunne der da umuligt være ret proppet med mennesker..... Men der tog vi så fejl :P Skolerne har åbenbart ferie nu, så der var rimeligt proppet, og Mei Yu fortalte os at parken er ret populær, også med folk fra New York og andre stater af, så vi kan ikke regne med at der er nogen dage hvor der ikke er bare lidt travlt.

En anden kæp i hjulet var også at Kingda Ka var lukket af ukendte årsager, så det var helt umuligt desværre for os at prøve Kingda Ka den dag. Vi tog i stedet til takke med El Toro som stadig er sindssygt fed, den kører 112 km/t når det går stærkest, og den er ca. 60 m. høj! It's crazy! ;)

New York - Mere Sightseeing
Lørdag tog vi ind til New York igen, denne gang var jeg udstyret med mit kamera, så jeg var godt spændt på hvilke skud jeg ville få i kassen :)

Vi kørte op til Liberty Park og tog de gratis Staten Island færger. En sjov note er dog, at jeg, i min iver for at tage nogle billeder og lege lidt med kameraet, stod og tog billeder af nogle tilfældige færger. Jeg lagde mærke til en mand som stille gik hen imod mig, og da han stod lige ved siden af mig spurgte han så hvad jeg lavede? Der stod "Security" på hans tøj, så han var tydeligtvis bare en over-ivrig sikkerhedsvagt der var blevet hjernevasket af alt "post 9/11" virakken og nu rendte rundt og så terrorister overalt. Jeg svarede at jeg bare tog lidt billeder af færgerne, og det var turist-billeder. Han spurgte så hvor jeg var fra, og mens det var meget fristende at svare "Afghanistan" på rustent engelsk sagde jeg dog "Denmark". Han sagde det var okay, men at jeg skulle passe på pga. truslen fra terrorister osv. Eh, okay makker! Gå hen og gener nogle andre hva'r? :)
Nå. Sejlturen tog os forbi Frihedsgudinden og Ellis Island samt Governor's Island, så masser af fotogene muligheder der (aaarh, mangler telelinser!!). Vel ankommet til NY tog vi subway'en op til Times Square, men vi nåede ikke engang ud af subway'en før det stod ned, så efter lidt hastig rådslagning gik vi ind på Dallas BBQ og fik os en ordentlig omgang mad. Det er burgere og steaks på en anderledes måde, og der var meget mad, og det var godt! Da vi var færdige med at spise trillede vi videre mod FN-bygningen, lige indtil vi nærmest faldt over Grand Central Station. Den er jævnt stor, og meget flot indvendig! Vi kom ned til FN-bygningen, men der var lukket, og de havde derfor uheldigvis valgt at stryge alle flagene, så det så mindre imponerende ud end det plejer (vil jeg tro).

Fra FN-bygningen gik vi ned til der hvor de optager Late Night Show med David Letterman, og tøffede lidt ned af den eksklusive 5th Avenue som huser nogle meget, meget dyre, eksklusive forretninger, mode og diamanter en masse!

Nørder som vi er, så skulle vi jo også lige indenom Apples store forretning, og mojn der var proppet! Men alt det Apple-hardware! Savle :P

Vi gik nu op i Central Park, hvor vi fik mulighed for at sidde og hvile lidt på nogle klipper i en 10 minutter. Vi havde gået pænt meget på det tidspunkt, så det var tiltrængt. Vi gik nu videre nedaf i parken, for at støve en H.C. Andersen figur op, men blev afbrudt af regnen som stille og roligt begyndte igen. Dette fik os til at søge til den nærmeste subway for at tage til Chinatown, hvor Anders havde fortalt vi kunne finde billige ting, solbriller, parfumer osv. Efter lidt lallen rundt i Chinatown, og en lille omvej inden om Little Italy, havde vi dog ikke fundet noget af interesse, og vi søgte ned mod Staten Island færgen igen. Vi kom lidt på en omvej, men fandt ly under Franklin D. Roosevelt Drive mens regnen igen begyndte at stå ned, og traskende i læ herunder gik vi ned til færgen og tog turen tilbage til Liberty Park, hvorfra vi kørte hjem igen, godt brugte.

Søndag - Censur min r*v!
Søndag stod jeg op og startede dagen med en 1 time lang løbetur, var kvæstet resten af dagen pga. det, mine ben var smadrede, men det var nu rart alligevel! ;) Lars gik til den med støvsugeren først på dagen mens vi senere på dagen fik besøg af Mei-Yu, Dieter og Jeremiah, de skulle lige hente og aflevere nogle møbler, og så fik vi hyggesnakket lidt med dem mens vi nød en øl udenfor og jeg fik spillet lidt bold med Egon og kastet lidt mere med football'en.

Efter en veloverstået middag, aftenens ret var kyllingelår og ris med karry-sovs (a la Lasse *host* :P) kom der "Fight Club", og den måtte vi jo se. Men SUK, de hoveder som styrer amerikansk censurering fatter jo bjælde! Alle forekomster af ordet "fuck" og diverse bøjninger deraf var pænt blevet "mutet" ude, så i stedet for et stort "fuck" kom der bare " ".....ud af højtalerne! Meget belastende! Censureringen gjorde sig også bemærket da vi i sidste uge så Gladiator, og alle "blodige" scener var klippet ud. Folk der bliver skåret ned, trampet ned, halshugget og hvad nu, det var altsammen klippet ud, hvilket bare ødelægger meget når man nu ved at det skulle have været der! Lame!

Nå, det var vist det for uge 3, nu vil jeg gå over til at opdatere lidt mere dagligt, forudsat der sker noget der er værd at skrive om altså ;)

Nu må jeg også hellere se at få sendt nogle mails afsted til folk, for at gøre opmærksom på at jeg lever, og at den her blog eksisterer så de kan blive opdateret omkring hvad jeg går og laver :)

Hygge, og hav det nu ikke alt for sjovt derhjemme uden mig! :P

3 Comments

 1. Inger Bigum

  Hej med dig Lasse.
  Ih hvor jeg nyder at læse om jeres oplevelser. Jeg har aldrig fået så mange oplysninger fra dig , når du har været på “tur”. Det er bare rigtig godt. Du har da også en god og underholdende måde at fortælle om oplevelserne på.
  Det gør nu ikke mig noget, at den der Kingda Ka ting er svær at komme op i!! Den ser farlig ud og det er vist bare noget en mor skal høre om bagefter:-I
  Her går livet trods alt videre uden dig! Kan man forstå det? Vi er nu hjemme på Himmelhøj efter at have sat ny yderbeklædning på sommerhuset.Vi har sat sommerhuset til udlejning gennem hende, som vi købte det gennem. Hun er udover at være ejendomsmægler også sommerhusudlejer for Dansommer. Hun har fået det fra i lørdags, og formåede at udleje det med det samme, og i 14 dage til de samme. Så efter at have gjort det hovedrent kunne vi tage hjem og gå igang med at klippe hæk, og ordne haven.
  Line pukler r—- ud af bukserne dels i Kongerslev, og dels hos Oscar i Mou. Hun ( og vi ) afventer spændt på fredag den 28 hvor det offentliggøres om hun kommer ind på psykologi. Vi krydser alt hvad der kan krydses for at det lykkes.
  Far og jeg har lidt sjov med at lære de nye mobiltlf. at kende, men du ved jo hvor totalt fatsvage vi er hvad teknik angår ( i det mindste i dine øjne).
  Nå jeg slutter her kan du hygge dig.
  Knus fra far og mor henne i Danmark

 2. Martin

  Hejsa

  Det var en ordentlig smøre, jeg burde nok have delt det op og kommet tidligt i seng…
  Inger, hvis du synes det er træls om “Kingda King Ka”, eller hvad den nu hedder, skal du bare være glad for, at du ikke får de ucencurede mails, som Lasse sender til alle, undtagen mor og far 😉

  Ej det lyder til at I har det rigtigt sjovt derovre, jeg glæder mig meget til at komme og besøge jer. I behøver ikke nødvendigvis at rydde det der Master Bedroom, jeg kan godt nøjes med mindre…

  Nå, jeg slutter herfra, Tulip kalder om få timer :-/

  Martin

 3. Hehe, der er også sket meget de første par uger synes jeg, men nu er det lidt mere stille og roligt igen 🙂

  Og sssh, nu ikke fortælle om de hemmelige mails 😛

  Vi har snakket om hvor du skal sove, lige nu tror jeg bedste bud er vaskerummet 😉 Ej, det er ikke værre end at du kan sove på gulvet 😀 Ellers har vores udlejer måske en seng der kan lånes, eller du kan crashe i sofaen i stuen.

  Finder vi nok ud af til den tid!

  Pas på Tulip for mig 🙂 Og god arbejdslyst med formene!

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Required fields are marked:*

*